motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Meer resultaten voor de abt

de abt
De Abt, Gent Tel: 0472996. Restaurants goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Lange Kruisstraat 4, 9000 Gent. 0472 99 60 52. Andere interessante bedrijven in de buurt. Kammerstraat 20, 9000 Gent. Sala Thai 3. Hooiaard 5, 9000 Gent. Drabstraat 17, 9000 Gent.
Vierde kippenzaak opent in centrum Gent Regio HLN.
Rond het Sint Baafsplein zijn er nu De Abt in de Lange Kruisstraat, een kippenzaak in de voormalige Tartuffe tegenover het stadhuis, een kippenrestaurant in het koetshuis van het Sint-Jorishof en Chicks in Onderbergen. Het" valt inderdaad op, zegt horecacoach Bart Inghelbrecht.
De Abt Kippenrestaurant Praatcafé Vergaderzalen I Gent.
Vrienden van De Abt. A la carte. Vrienden van De Abt. W ie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.
De Abt De Hipste adresjes van Gent.
Het warme zomerweer zorgde ervoor dat we de maaltijd licht hielden. We namen plaats op hun ruime en gezellige terras en kozen voor een salade Treviso Gandaham, zongedroogde tomaat, peer, meloen, rozijnen, rucola, parmezaan en salade De Abt kip, scampi, ananas, pijnboompitten, kerstomaat.
De Abt, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van De Abt. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Abt, Gent.
Zaal Den Abt Den Abt.
De naam zaal Den Abt werd onthuld tijdens de traditionele varkenskoppenverkoop op zondag 17 januari 2016, het naamfeest van de patroonheilige Sint-Antonius Abt van Wolfsdonk. Deze naam verwijst zowel naar de patroonheilige van deze parochie, als naar de eeuwenoude band van Wolfsdonk met de Abdij.

Contacteer ons