motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Zoeken naar de abt

de abt
De Abt Visit Gent.
De Abt is a restaurant in a historical location in Ghent where cosiness, authenticity and quality take centre stage. The meeting café is open all day for a delicious drink. The bistro offers both an à la carte menu and a lunch menu.
De Abt, Gent Tel: 0472996. Restaurants goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Lange Kruisstraat 4, 9000 Gent. 0472 99 60 52. Andere interessante bedrijven in de buurt. Kammerstraat 20, 9000 Gent. Sala Thai 3. Hooiaard 5, 9000 Gent. Drabstraat 17, 9000 Gent.
De Abt Kippenrestaurant Praatcafé Vergaderzalen I Gent.
Vrienden van De Abt. A la carte. Vrienden van De Abt. W ie graag kip lust én bovendien kiest voor kwaliteit, gezelligheid en authenticiteit, is van harte welkom in DE ABT. Je kan in onze brasserie terecht voor de lekkerste kipgerechten.
De Abt De Hipste adresjes van Gent.
Het warme zomerweer zorgde ervoor dat we de maaltijd licht hielden. We namen plaats op hun ruime en gezellige terras en kozen voor een salade Treviso Gandaham, zongedroogde tomaat, peer, meloen, rozijnen, rucola, parmezaan en salade De Abt kip, scampi, ananas, pijnboompitten, kerstomaat.
De Abt, Gent Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van De Abt. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Abt, Gent.
Vierde kippenzaak opent in centrum Gent Regio HLN.
Rond het Sint Baafsplein zijn er nu De Abt in de Lange Kruisstraat, een kippenzaak in de voormalige Tartuffe tegenover het stadhuis, een kippenrestaurant in het koetshuis van het Sint-Jorishof en Chicks in Onderbergen. Het" valt inderdaad op, zegt horecacoach Bart Inghelbrecht.

Contacteer ons