motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Meer resultaten voor bmw chiptuning belgie

bmw chiptuning belgie
Bedrijf BR-Performance Professionele chiptuning.
Reeds jaren is BR-Performance de referentie op gebied van motormanagement systemen en motortuning. Hiervoor beschikken wij over de nieuwste apparatuur zoals een 4x4 vermogentestbank die tot 1341pk kan meten met een nauwkeurigheid van 1%, originele diagnose-apparatuur van Audi, Porsche, BMW, Mercedes, Opel, VW, een 6 gas uitlaatgas-analyser, gevoelige CAN-bus meetapparatuur., Met referenties als tot de verbeelding sprekende straatmonsters: Pagani Zonda 600pk, Porsche Turbo 720pk, Audi RS6 800pk, Corvette Z06 1060pk, hebben onze ingenieurs in het verleden heel wat ervaring opgedaan. Naast motortuning heeft BR-Performance ook het vertrouwen gekregen van o.a. Milltek uitlaten, Loba turbochargers, BMC airfilters, Forge Intercoolers, zodat wij deze als importeur in België mogen verdelen. In eigen atelier ontwikkelen wij tevens speciale motor en turbokits. Dankzij de kennis en ervaring van onze gediplomeerde automobiel ingenieurs en onze high-tech apparatuur zijn wij in staat u een professionele herprogrammatie te garanderen die noch de levensduur, noch de betrouwbaarheid van uw voertuig ondermijnt. Kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs, daar staan wij voor garant! Ga verder door op herprogrammatie te klikken en selecteer uw wagen, merk en model. Dan kan u meteen zien wat wij voor u kunnen doen! BR-Performance 2018 Professionele chiptuning.
Onderzoek: Is chiptuning legaal? Autofans.
U bent hier: Home Onderzoek: Is chiptuning legaal? Onderzoek: Is chiptuning legaal? Over het elektronisch opvoeren van motoren, ook wel chiptuning genaamd, bestaan nog veel vragen. Want de wildste verhalen doen de ronde op verschillende fora over de legaliteit ervan.
Chiptuning Tuning TÜV, Motorgarantie Testbank ZIPtuning.
Bij een chiptuning op maat gratis membership card en 2 heats bij Ekart. Wreed: bijna 370 pk en dik 530 Nm. Snelle wagen heeft nog veel meer potentie. Dat duwtje in de rug is verslavend! Nefkens R Edition is kroon op samenwerking met ZIP. Sportwagen van Audi is na tuning nog veel sneller. De wagen heeft heel erg aan rijcomfort gewonnen. Het Beest ontwaakt door tuning van de BMW M4.
DVX Performance Chiptuning.
Om het u nog gemakkelijker te maken, hebben wij als eerste een systeem ontwikkeld waarbij u het onderdeel zal zien oplichten dat tijdens de door u gekozen stage aangepast wordt. Wagens met motortuning mogen niet meer op de openbare weg gebruikt worden. Enkel op circuit. DVX Performance ChipTuning Ecotuning Carparts Tuning.
BMW BR-Performance Professionele chiptuning.
Specialist in Chiptuning en Hardware Upgrade APEC Belgium.
Met gecombineerd meer dan 20 jaar ervaring in het vak, optimaliseert APEC Belgium de meeste merken en autotypes met gespecialiseerde performance en economic chiptuning. Onze software optimalisatie en individuele instellingen voor elke wagen zorgen voor de ideale rijbeleving. Gespecialiseerd in VAG/BMW software tuning. Dankzij de vele tijd die APEC Belgium investeert in ontwikkelling zijn wij op vele vlakken de pionier in Belgïe als het aankomt op lanceren van nieuwe zaken in de VAG en BMW wereld.
Heinz Performance: auto tuning, chiptuning etc. Heinz Aalst Hasselt.
Kerstactie 2017: gratis coyote bij stage 1 chiptuning. Naar trouwe gewoonte doen we ook dit jaar een mooie eindejaarsactie. Heinz Performance is al meer dan 25 jaar actief in het verbeteren van de performance van uw wagen. Ons doel is jouw rijplezier verhogen. Dit kan voor iedereen verschillend zijn. Op basis van uw wensen verbeteren wij uw wagen. Dit kan zijn: verhoogde veiligheid zoals makkelijk invoegen bij het oprijden van een snelweg, meer koppel, minder verbruik, of verhoogd rijplezier. Elk detail is belangrijk. Wij kennen het potentieel van jouw wagen en gaan dit veilig optimaliseren met extra rijplezier als gevolg. Zoals iedere chauffeur verschillend is, is ook iedere wagen verschillend, zelfs al gaat het over eenzelfde type wagen. Onze individuele benadering maakt daarin het verschil. Daarom werken wij aan een pakket dat is afgestemd op de metingen die wij uitvoeren op onze gespecialiseerde testbank en dat overeenkomt met uw wensen als chauffeur. Audi, BMW, Mercedes, Porsche meer.
Tuning BMW ATM-Chiptuning.
Wat is chiptuning. 32 3 808 24 74. Chiptuning op maat. ATM-chiptuning is de BMW tuning specialist van Belgie. BMW tuning is veilig, duurzaam en al mogelijk vanaf vanaf 299! BMW tuning in optima forma, vraag vandaag nog uw prijsofferte aan.

Contacteer ons