motor tuning
audi tuning
vw tuning
atm chiptuning
audi a4 tuning
auto tune heinz
audi tuner
beste chiptuning belgie
alfa romeo tuning
audi tuning parts
abt chiptuning

Meer resultaten voor abt chiptuning

abt chiptuning
ABT geeft de Audi Q8 extra peper Autofans.
U bent hier: Home Nieuws ABT geeft de Audi Q8 extra peper. ABT geeft de Audi Q8 extra peper. Niet als het aan de Duitse tuner ABT ligt. Ok, veel keus had ABT nu ook weer niet aangezien de Q8 voorlopig enkel met een potente dieselmotor beschikbaar is.
ABT chiptuning komt in actie.
ABT Sportsline houdt van 8 tot en met 18 april de Abt Power Dagen, waarbij chiptuning met 20% korting wordt uitgevoerd. De chiptuning geldt voor TDI, TDI en TFSI-motoren. Bekende motoren zoals de 2.0 TDI 143 pk worden softwarematig naar 170 pk getild.
Ervaring met chip-tuning ABT van 1.8 TSi? 3C VW Passat. nl: Volkswagen Passat Club Nederland.
Ik heb dezelfde motor en na een zoek tocht, prijzen vergelijken etc, zijn er voor mij nog 2 bedrijven over waar ik hem laat chippen JD en Hartog geen ABT, omdat daarvan wat slechte info bekent is bij de seat cupra limited ed.en voor de prijs kan je een veel mooier programma krijgen bij JD.
PON stopt met ABT-tuning Techniek Skoda Forum Europe.
Met dit schrijven informeren wij u over de beëindiging van de levering van motortuning per 1 april 2013 via Pons Automobielhandel. Sinds 2000 importeert Pons Automobielhandel de producten van ABT Sportsline. Na jarenlange goede samenwerking is vanuit strategisch oogpunt besloten te stoppen met de verkoop van motortuning en daarom de levering van ABT Sportsline producten niet meer via Pons Automobielhandel te laten verlopen.
Volkswagen Up! 1.0 TSI 90pk Chiptuning 30% korting Vagtechniek.
Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden. Op deze pagina staan de exacte mogelijkheden, waardes en prijzen van de chiptuning. Chiptuning bij Vagtechniek in Nuenen.
De Audi S5 van Abt maakt de RS 5 bijna helemaal overbodig TopGear.
Het koppel gaat naar 500 Nm, wat nog wel 100 Nm minder is dan de RS. Sprintcijfers geeft Abt tegenwoordig niet meer, maar veel verschil kan er niet meer zijn tussen de Audi S5 van Abt en de RS 5.
ABT Sportsline Onlineshop ABT Tuning und Zubehör.
ABT Tuning KODA.
Motorenleistungssteigerung ABT by AMAG. Im Bereich Motorenleistungssteigerung arbeitet ABT Sportsline schon über 15 Jahre eng mit der AMAG zusammen. Ein grosser Vorteil für alle, die sich dafür entscheiden, einem neuen Modell oder einem neuen Motor ein paar PS mehr zu spendieren.
ABT presenteert de Audi RS5-R.
ABT presenteert de Audi RS5-R. ABT presenteert de Audi RS5-R. 01/02/2018 Alain De Jong. ABT, de Duitse tuner gespecialiseerd in modellen van de VW Groep, stortte zich op de jongste Audi RS5. Het resultaat: de RS5-R biedt nog hallucinantere prestaties met tal van snufjes die naar de autosport ruiken.
ASD Performance Chiptuning performance packs.
Audi ABT tuning Autohaas.nl.
Het streven om het beste in elke motor naar boven te halen, maakt bij ABT deel uit van de familietraditie. Als het aankomt op het verbeteren van het vermogen door optimalisering van het elektronische motormanagement door middel van chiptuning ABT Power zijn zij wereldwijd de absolute nummer één voor auto's' van Audi.

Contacteer ons